آخرین‌ها

اصلی‌ترین رویکرد انسان دغدغه مند، کار فرهنگی است

استاندار اردبیل گفت: فعالیت‌های فرهنگی و گرایش به مفاهیم قرآنی، اصلی‌ترین رویکرد انسان‌های دغدغه‌مند و دلسوز است.

اشتراک گذاری
23 فروردین 1404
2 بازدید
کد مطلب : 7657

استاندار اردبیل گفت: فعالیت‌های فرهنگی و گرایش به مفاهیم قرآنی، اصلی‌ترین رویکرد انسان‌های دغدغه‌مند و دلسوز است تا بتوانند دردهای جامعه را به خوبی، لمس کرده و برای آن‌ها، برنامه مشخصی ارائه کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری اردبیل، سید حامد عاملی دیروز در نشستی صمیمی با جمعی از فعالان قرآنی استان اظهار کرد: امروز، زندگی قرآنی با ارایه راهکارهای عملیاتی برای مقابله با فرهنگ‌های منحرف برون‌مرزی، به نحو احسن تحقق می‌یابد.
وی با بیان این‌که رقابت‌های کنونی، غالباً در حوزه فرهنگ اتفاق می‌افتند افزود: در عصر تکنولوژی، انسداد مرزها بی‌معنی است چرا که کشورها کالاها و بسته‌های فرهنگی خود را در فضای مجازی عرضه می‌کنند و لذا برای مقابله با هجمه‌های فرهنگی، باید تصورات جوانان ما برمبنای قرآن شکل بگیرند.
استاندار اردبیل تصریح کرد: جوانان و نوجوانان به راحتی و تنها با یک گوشی تلفن همراه می‌توانند در کم‌ترین زمان از رویدادهای فرهنگی مثبت و منفی مطلع ‌شوند و از آن جایی که در دنیا مدل‌های فرهنگی متعددی را به این قشر القا می‌کنند در کشور ما نیز باید با آموزش دینی و قرآنی، مفاهیم ساده اما غنی و زندگی‌بخش قرآنی را به زندگی جوانان وارد کنیم.
وی در بخش دیگر سخنانش از دست‌اندرکاران سازمان تبلیغات اسلامی خواست با همفکری و بهره‌گیری از خرد جمعی، زمینه بسط و گسترش عمیق آموزه‌های قرآنی را در جامعه فراهم کنند تا فعالیت‌های قرآنی به شکل منسجم و منظم به جامعه عرضه و نتایج شایسته‌ای را به دنبال بیاورند.
این مسوول با یادآوری این که پیامبر اکرم(ص) قرآن و عترت را به عنوان دو امانت مهم و گران‌سنگ، به یادگار گذاشته، صیانت واقعی از امانت پیامبر اسلام را افتخاری بزرگ برای مسلمانان برشمرد و افزود: عظمت جامعه قرآنی با مقیاس‌های مادی، قابل سنجش نیست و گرچه شک نداریم برای اجرای هر برنامه فرهنگی، اعتبار هم لازم است اما نباید قرآن در قالب و معیار پول، سنجیده شود.
نماینده عالی دولت در استان اردبیل دغدغه مهم جامعه حاضر را مسایل اقتصادی و تعلیم و تربیت برشمرد و افزود: آموزش و پرورش باید تعالیم قرآنی را به عنوان یک اصل، در جامعه دانش‌آموزی و حتی در بین خانواده‌ها ترویج دهد و بسیار ضروری است برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی، با خرد جمعی در حوزه تعلیم و تربیت و آموزش مفاهیم قرآنی وارد شویم.
 عاملی بالاترین مدل تعلیم و تربیت را مدل قرانی دانست و افزود: در این راستا با طراحی یک الگوی آموزشی معین و استفاده از ظرفیت بزرگ آموزش و پرورش و آموزش عالی، تحقق فراگیر تعلیم و تربیت قرآنی را پی‌گیری می‌کنیم و در صورت نیاز به منابع مالی،  تامین خواهیم کرد.
وی اظهار کرد: لازم است با تشکیل یک کانون برنامه‌ریزی مشخص، نسبت به تدوین پروتکل‌هایی در جهت ترویج مفاهیم قرآنی اقدام و آموزش قرآن و مفاهیم آن در حوزه تعلیم و تربیت، به طور جدی پی‌گیری شود.
استاندار اردبیل ادامه داد: قرآن برای خوشبختی انسان‌ها نازل شده و انبیای الهی نیز برای تفهیم مفاهیم کتب آسمانی، مبعوث شده‌اند و انسان با شعور، ذهن خود را به مسائل و مفاهیم قرآنی معطوف می‌کند.
سید حامد عاملی تصریح کرد: تأمین اعتبار مناسب به ویژه در شهرستان‌ها برای آموزش‌های قرآنی، دنبال می‌شود و دستگاه‌های متولی باید با همکاری نخبگان قرآنی، خلأهای موجود را ترمیم کنند.
در این جلسه، چند تن از فعالان قرآنی، پیشنهادها و مشکلات خود را مطرح کردند و مدیرکل تبلیغات اسلامی استان نیز گزارش کوتاهی ارایه کرد.
در پایان نشست، از موسی‌الرضا میری، نوجوان حافظ کل قرآن کریم تجلیل شد.


منبع

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *