نگاه محلی به مسائل مبنای توسعه است
استاندار اردبیل گفت: مبنا و اساس توسعه و تحول داشتن نگاه منطقه ای و محلی به مسائل و قرار گرفتن منابع در اختیار خود استانها است.
استاندار اردبیل گفت: مبنا و اساس توسعه و تحول داشتن نگاه منطقه ای و محلی به مسائل و قرار گرفتن منابع در اختیار خود استانها است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری اردبیل، سید حامد عاملی در دیدار سیده فاطمه حسینی، مشاور امور بانوان وزیر صمت در محل استانداری اظهار کرد: پتانسیلهای استان برای تحول و رشد اقتصادی ضرورت دارد و برای رسیدن به این هدف باید منابع در اختیار خود استانها قرار گیرد تا هم سرعت کارها بالا برود و هم به بهره وری و اثربخشی لازم برسند.
وی خواستار توجه مسئولان بالا رتبه به حل مسائل به صورت منطقه ای شد و بیان کرد: استان ها خودشان به مشکلات بخش های مختلف فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی خود واقف هستند و هر چه قدر اختیار داشته باشند به همان اندازه در انجام کارها و افزایش کارآفرینی و سرمایه گذاری موفق می شوند.
عاملی ادامه داد: هدف تحول خواهی دولت اگر بر پایه تمرکز زدایی در سیستم مدیریت کشور برنامه ریزی شود، خیلی سریع می تواند مسائل را شناسایی و برای حل آنها اقدام کند و نیز باید در بحث مدیریت از یکسری الگوهای کلیشه ای خارج شد.
استاندار اردبیل با بیان اینکه در بحث اقتصادی بویژه کارآفرینی باید الگوهها و روشهای جدیدی را تعریف کرد، افزود: همچنین استفاده از تجارب استانهای موفق و نیز کارآفرینهای برتر در دنیا می تواند راهگشای خیلی از مشکلات اشتغالزایی و کارآفرینی باشد.
وی افزود: برای این کار میتوان اردوهای بازدید از مجموعههای موفق برگزار کرد و یا با جمع بندی گزارش سفرهایی که وزارت صمت در حوزه کارآفرینی به شهرهای مختلف می کند می توان الگوها و مشاوره خوبی برای کارآفرینها ارائه داد و آنها را با خیلی از مشکلاتی که ممکن است در ابتدای کار با آن مواجه شوند، آشنا کرد.
در این دیدار مشاور وزیر صمت نیز گفت: عمده اشتغال بانوان استان اردبیل بیشتر در ۵ حوزه ی فرشبافی، تولید پوشاک، صنایع دستی و صنایع بسته بندی و مواد غذایی است و برای حمایت از این قشر باید برنامه ریزی ها و مشوق های لازم ارائه شود.
سیده فاطمه حسینی با بیان اینکه فراهم کردن بسترهای لازم برای مهارت آموزی بانوان شاغل و کارآفرین و ارائه مشاوره هایی در زمینه مباحث مالی، امور مالیاتی و بیمه می تواند در موفقیت بانوان موثر باشد، افزود: معرفی تولیدات بانوان استان و عرضه آن در نمایشگاه های کشوری و بین المللی یکی دیگر از راهکارهای توسعه اشتغال بانوان و حمایت از کارافرینان است و امور بانوان وزارت صمت تمام تلاش خود را در این زمینه به کار خواهد گرفت.
وی وثیقه های بانکی و نبود تسهیلات ارزان قیمت و با نرخ کم بهره بانکی را عمده مشکل بیان شده در بازدیدهای خود از واحدهای تولیدی عنوان کرد و گفت: مشکلات مطرح شده توسط بانوان کارافرین استان را از مبادی ذی ربط کشوری و کمیسیون های مجلس شورای اسلامی پیگیری می کنیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید