آخرین‌ها

ضرورت عدم واردات بی‌رویه برای جلوگیری از خسارت پنبه‌کاران/ حمایت از کشاورزان استان اردبیل مورد توجه است

استاندار اردبیل با بیان این‌که پنبه محصولی استراتژیک است، خواستار عدم واردات بی‌رویه محصولات مرتبط خارجی برای جلوگیری از خسارت پنبه‌کاران شد و از تداوم پیگیری‌ها در این خصوص خبر داد.

اشتراک گذاری
14 آبان 1401
4 بازدید
کد مطلب : 5952

استاندار اردبیل با بیان این‌که پنبه محصولی استراتژیک است، خواستار عدم واردات بی‌رویه محصولات مرتبط خارجی برای جلوگیری از خسارت پنبه‌کاران شد و از تداوم پیگیری‌ها در این خصوص خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری اردبیل، سیدحامد عاملی در نشست با معاون سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران بیان کرد: حمایت از کشاورزان و تولید محصولات کشاورزی در داخل کشور مهم بوده و لازم است در تصمیم‌گیری‌ها در خصوص واردات و صادرات، منافع ملی کاملا مدنظر باشد.

وی افزود: پنبه محصولی استراتژیک بوده و برای جلوگیری از خسارت پنبه‌کاران، باید جلوی ثبت سفارش و واردات بی‌رویه محصولات مرتبط خارجی گرفته شود که در این خصوص پیگیری‌ها از مسؤولان کشوری برای حمایت از کشاورزان استان اردبیل ادامه خواهد یافت.

استاندار اردبیل تصریح کرد: واردات بی‌رویه مشکلات جدی برای پنبه‌کاران استان اردبیل به‌وجود آورده که در صورت عدم مدیریت اصولی، این موضوع تأثیر منفی بر کشت پنبه در آینده خواهد داشت.

پیش‌بینی ۶۰۰میلیارد تومان اعتبار برای خرید پنبه مغان

مرتضی معتمد، معاون فنی و بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران نیز در این نشست با اشاره به بازدیدهای خود به شهرستان‌های شمال استان اردبیل گفت: برای خرید توافقی پنبه مغان در حدود ۶۰۰میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده که ۱۰۰میلیارد تومان آن به‌زودی واریز خواهد شد.

وی ادامه داد: در چند روز اخیر بعد از اعلام قیمت توافقی استقبال بسیار خوبی از پنبه‌کاران برای فروش محصولات شده و پیش‌بینی می‌شود تا یک ماه آینده این خرید ادامه داشته باشد.

اهمیت خریداری پنبه از کشاورزان/ پنبه مغان از کیفیت بالایی برخوردار است

وی بیان کرد: پنبه یک کالای اساسی و استراتژیک بوده و خریداری آن به قیمت مناسب از کشاورزان اهمیت دارد چراکه کشت پنبه بهتر از محصولات جالیزی و آب‌بر و به نفع اقتصاد کشور است.

معتمد تصریح کرد: پنبه مغان از کیفیت بالایی نسبت به محصولات پنبه سایر استان‌های کشور برخوردار بوده و کارخانه‌های نساجی استقبال خوبی از پنبه مغان می‌کنند.

پایان پیام

منبع

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *